0
Domaći fudbal

FOTO: TSC / Screenshot

HS PITA SUPERLIGAŠE-PALAĐI (TSC): Trenutni raspored kao konačan mogao bi da ošteti pojedine klubove, ne može se iz izolacije na teren!

Objavljeno: 11.04.20 u 17:22

‘TSC je spreman da se prilagodi svakoj odluci fudbalskih organa Srbije i Evrope’ rekao je generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi.

Ispred TSC-a govorio je Sabolč Palađi, on je rekao da klub iz Bačke Topole pomno prati situaciju.

FK TSC pomno prati situaciju u vezi sa odlukama o eventualnom nastavku sezone 2019/2020. u Superligi Srbije. Naravno, kao i do sada, mi ćemo postupati u skladu sa odlukama Fudbalskog saveza Srbije – rekao je Palađi.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIROSAVLJEVIĆ (Čukarički): Najpravednije je da se prvenstvo završi na terenu, a ne za zelenim stolom!

Direktor TSC-a ističe da se iz izolacije ne može ‘direktno‘ na teren.

– FSS je sigurno u kontaktu sa UEFA, koja usaglašava stavove sa drugim evropskim nacionalnim savezima. Ono što mi sada po ovom pitanju možemo sa sigurnošću da kažemo jeste da se u mečeve nacionalnih liga, pa i naše Superlige, ne može ući „direktno“ iz izolacija i da je potreban jedan period redovnih treninga, čak i za nekoliko kola, koja bi se eventualno igrala – ističe Palađi.

HS PITA SUPERLIGAŠE-VULETIĆ (Partizan): Prvenstvo mora biti okončano na terenu po propisanom formatu, mada smo navikli na brzopotezno menjane uredbi!

Pojedini klubovi mogli bi da se osećaju oštećenim ako se proglasi trenutni raspored za konačan.

– Sa druge strane, UEFA je saopštila da do kraja juna treba da budu poznati svi učesnici evropskih takmičenja, što u nekim ligama zavisi od jednog ili dva boda, pa bi pojedini klubovi mogli da smatraju da su oštećeni ako se trenutan raspored proglasi konačnim za ovu sezonu. Pri tome, treba razmišljati i o tome kada može da počne nova sezona, posebno u evropskim takmičenjima, koja počinju pre nacionalnih liga – rekao je Palađi.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIRKOVIĆ (Voždovac): Ako se vanredno stanje uskoro ne završi, priznati aktuelnu tabelu!

Klub iz Bačke Topole spreman je da se prilagodi svakoj odluci nadležnih organa.

– U svakom slučaju, TSC je spreman da se prilagodi svakoj odluci fudbalskih organa Srbije i Evrope, a verujemo da će, šta god bude odlučeno, to biti u interesu većine klubova i generalno fudbala – zaključak je Palađija

FOTO: TSC / Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter