0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Novo kolo, nova šansa, igrajte na Beloruse

Objavljeno: 11.04.20 u 12:35

Kao i prethodnih nekoliko vikenda na tiketu je udaran šampionat Belorusije koji je od starta nove sezone veoma (ne)predvidiv i sledi novi pokušaj da skockamo dobitnu kombinaciju.

SLUTSK – VITEBSK 3 + (1.80)

Sledi sudar dve ekipe koje imaju sličan stil, a ako se njihovi mečevi „otvore“ sa ranim pogotkom onda sledi goleada, što mi danas očekujemo od oba tima.

TORPEDO Z. – ENERGETIK X2& 0-2 GOLA (2.00)

Novajlija u ‘eliti’ iz Bresta, sličan kao kod nas TSC iz Bačke Topole je lider posle tri kola, a imaju dobru energiju da na teškom gostovanju ostvare bar remi i zadrže se na prvom mestu.

GORODEJA – DINAMO (M) 2 (1.70)

Domaćin nije ekipa koja može da pomrsi račune timovima koji pretenduju za vrh tabele, pa se očekuje da gosti iz Minska upišu nova tri boda posle lošijeg starta sezone i dva poraza.

MINSK 2 – BATE 2 3+ (1.60)

U mečevima drugih ekipa gde se uglavnom kale mladi igrači golovi su prema tradiciji zastupljeni i naša preporuka je da očekujemo da napadači budu u glavnim ulogama.

Ukupna kvota na tiketu je 9.79.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter