0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

DIREKTOR BUDUĆNOSTI: Nastavak ABA lige ne zavisi samo od stanja u regionu, već od onog što se dešava u SAD!

Objavljeno: 11.04.20 u 13:20

Sportski direktor Budućnosti iz Podgorice Gavrilo Pajović nije mogao da da tačan odgovor kada bi ABA liga mogla da se nastavi.

Pandemija korona virusa i dalje drži sport pod suspenzijom. Nije poznato hoće li i kada sezona biti nastavljena. Odgovor na to nije znao da da ni prvi operativac podgoričke Budućnosti Gavrilo Pajović koji je istakao da nastavak prvenstva ne zavisi samo od razvoja situacije u regionu, već i u SAD.

– Nadam se da će se sezona završiti na terenu, ali je pitanje da li će biti prostora za to. O tome bi trebalo da odluče ljudi koji su kompetentni, a za sada nemamo nikakvih najava šta bi moglo da se desi. Vidim da mere karantina u pojedinim državama popuštaju, a u danima i nedeljama koje su pred nama ćemo videti da li je to dovoljno da se sezona nastavi u junu ili julu- rekao je Pajović i dodao:

– To zavisi od odluke na nivou SAD. U toj zemlji je pandemija na ogromnom nivou, i naši igrači su iznenađeni koliki je obim poprimio virus tamo. Sa njima se čuje trener Petar Mijović. Ako bi se sezona nastavila, tražili bismo način da se vrate, kao što smo ga našli i kada su otišli preko Tirane- zaključio je Pajović.

FOTO: KK Budućnost Podgorica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter