1
Evropske lige

‘BOMBA’ OTKUCAVA: Real napravio plan kako da dovede Halanda, Jović i još jedan igrač su deo ‘trampe’!

Objavljeno: 11.04.20 u 14:45

Kako prenosi španski ‘AS’, Real Madrid je napravio plan kako da se već ovog leta dokopa sjajnog napadača Erlinga Halanda.

Prva želja ‘kraljevskog kluba’ ovog leta jeste mlada norveška zvezda Erling Haland. Snažni napadač tresao je mreže u Salcburgu, a onda je zimus nastavio u Borusiji iz Dortmunda. Za svega 12 meseci Haland bi mogao treći put da promeni klub, ovoga puta da obuče dres najtrofejnijeg tima u Evropi – Real Madrida.

‘Kraljevski klub’ sprema paklenu trampu kako bi dobio Erlinga Halanda. Naime, Borusija želi da su svojim redovima sačuva sjajnog desnog beka Ašrafa Hakimija. Marokanac ima sjajnu sezonu u dresu ‘milionera’ i kao defanzivac je na 37 utakmica postigao sedam golova i 10 asistencija. Hakimiju pozajmica iz Real Madria ističe 30. juna, a njegova cena je procenjena na 50 miliona evra.

Tako bi Real za Halanda ekipi Borusije ustupio ugovor Hakimija i poslao Luku Jovića. Da li mislite da bi ovo bio sjajan potez za ‘milionere’ iz Dortmunda?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter