3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Hotsport

BILA JE ČAST NOSITI CRNO-BELI DRES: Šok za partizanovce, Amerikanac se oprostio od kluba preko Instagrama

Objavljeno: 11.04.20 u 21:59

„Partizane, hvala ti što si me učinio delom porodice. Bila mi je čast da nosim crno-beli dres“

Iako sezona još nije gotova i nije poznato kada bi mogla da se nastavi, Džejms Mekadu se već oprostio od Partizana, bar se tako čini nakon njegove poslednje objave na Instagramu

Amerikanac je stigao kao poslednje pojačanje Partizana ove sezone i nije se naigrao u crno-belom dresu. Zbog stiuacije s korona virusom mnogi inostrani igra vratili su se svojim domovima, a Mekadu, kako stvari stoje neće nazad u Beograd.

– Partizane, hvala ti što si me učinio delom porodice. Bila mi je čast da nosim crno-beli dres. Poslednji mesec sezone je trebalo da bude za pamćenje. Imao sam priliku da osvojim dva trofeja sa tako sjajnom grupom momaka. Posebno hvala mojim prijateljima tokom ovog perioda. Uzbuđen sam da vidim šta ovo leto nosi i radujem se narednoj sezoni. Ostanite sigurni i sa svojim voljenima – napisao je Mekadu, koji ugovor s crno-belima ima do kraja sezone.

Mekadu je u Partizan stigao u januaru i od tada je odigrao šest utakmica u ABA ligi, na kojima je beležio osam poena i tri skoka u proseku, dok je na pet utakmica u Evrokupu imao 4.8 poena i 1.4 skoka prosečno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naslovna strana današnje Marke! 🙌 #RadomirAntic #Marca #RIP Inače Antić je jedini trener koji je vodio sva 3 velikana iz Španije – Atletiko Madrid,Real i Barselonu!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter