1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLUKA JE NA STANKOVIĆU: Nekadašnji fudbaler Intera želi da završi karijeru u Zvezdi!

Objavljeno: 10.04.20 u 17:47

Njegova želja je da karijeru završi u Crvenoj zvezdi, a hoće li mu se ostvariti, odluka je na Dejanu Stankoviću.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović istakao je da bi voleo da zaigra za crveno-bele u smiraj uspešne karijere.

KRIZA NA NOU KAMPU: Šesta otkaza u Barseloni

Srbin sa državljanstvom Švajcarske počeo je karijeru u Bazelu, odličnu rolu potom pružio je u Fiorentini, Štutgartu, a to ga je preporučilo Interu.

– Ja bih voleo da karijeru završim u Crvenoj zvezdi, ali to je sve svoja tema… Šta igrač hoće, a šta klub želi to su dva različita sveta. Volim Zvezdu, volim naš narod, dolazim u Kragujevac i Beograd, oduševila me je Srbija – istakao je Kuzmanović u intervjuu za ‘Meridian sport’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofija će da napravi zver od Luke Jovića! Ozbiljno se trenira u karantinu! 💪 #LukaJovic #Jovic #Karantin #Korona #RealMadrid

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Tridesetdvogodišnji Kuzmanović nastupa trenutno za Tun. Pored gore pomenutih klubova kao pozajmljeni fudbaler nastupao je i za Udineze i Malagu. U dresu Srbije odigrao je 50 utakmica.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter