0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

HS PITA SUPERLIGAŠE – VOJVODINA (Lalatović) : Najprikladnije bi bilo skratiti sezonu – drago mi je zbog Kokeze…

Objavljeno: 10.04.20 u 11:00

Kada će se ponovo u Srbiji zakotrljati fudbalska lopta je pitanje koje postavljaju svi ljubitelji ove igre. Prognoze trenera Vojvodine Nenada Lalatovića su optimistične.

Lalatović se odazvao našem pozivu i izneo je svoja očekivanja vezano za nastavak sezone, ali pre svega istakao je da je potrebno da se virus stavi pod kontrolu.

Moj stav je da prvo treba da izađemo iz virusa, da našem narodu bude bolje. Jednostavno, nedavno sam izjavio da ja već razmišljam i molim se bogu da se ovo završi, te da ćemo pripreme početi pripreme za nastavak sezone početi između 1. i 7. maja. Ponavljam, moja je želja da se savlada virus i da naša država na čelu sa predsednikom Vučićem i medicinskim stručnjacima pobedi nevidljivog neprijatelja – rekao je Lalatović.

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

Nakon velike pauze ponovo je potrebno obaviti pripreme.

Potrebno je obaviti pripreme od najmanje tri nedelje, pošto su igrači izašli iz forme. Mislim da u ovom trenutku ne možemo da igramo između 11 i 14 utakmica, zavisno da li klub učestvuje u Kupu Srbije. Mišljenje kondicione struke širom Evrope je da će igračima biti teško, po njih je opasno da nastave sezonu u ubrzanom ritmu jer će se suočavati sa brojnim povredama – ističe trener ‘stare dame

Ipak, predlog Vojvodine je da se sezona skrati.

Najbolje bi bilo čuti i ljude iz drugih klubova, te da zajedno nađemo najbolje rešenje. Vojvodina ne insistira na tome, ali najprikladnije je rešenje u ovom trenutku sezonu skratiti na 30 kola i preostale mečeve Kupa Srbije. To je odluka koju savez na čelu sa Slavišom Kokezom treba da donese – rekao je Lalatović.

On je istakao da mu je drago što je predsednik FSS-a Slaviša Kokeza pobedio koronavirus.

Kokeza je moj prijatelj, drago mi je što se oporavio od ovog virusa, veoma me raduje što je stao na noge – zaključio je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robert Levandovski mačka! 💪 #Lewandowski #Bayern #Corona

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter