0
Evropske lige

SVETSKI PRVAK SA ITALIJOM: Kukate zbog toga što sedite kući, a kako je mom ocu u zatvoru?

Objavljeno: 09.04.20 u 17:50

Bivši italijanski reprezentativac i napadač Juventusa Vinćenco Jakinta kaže da brine oca Đuzepea koji izdržava prvu od 19 godina zatvorske kazne.

Jakinta brine zbog gužve u zatvoru u vreme pandemije koronavirusa kada je potrebno držati distancu od drugih ljudi. On je čak na Tviteru objavio kartu zatvora na severu Italije u Lombardiji uz komentar: Kako ovde zatvorenici mogu da budu na sigurnoj distanci?

I Vinćenco je bio optužen za kršenje zakona. Žalio se pa je oslobođen jer ocu nije dao oružje kako bi pomagao mafiji nego roditelju da se zaštiti. On negira da mu je otac kriv, koji je inače bio do grla u organizovanom kriminalu.

– Moj je otac nevino osuđen. Uništili su mi život, patim. I ja i moja porodica. A niko od nas pojma nema ni što je mafija – tvrdi Vinćenco i dodaje:

– Žalite se, kukate jer ne smete da izađete iz kuće. A zamislite kako je onima koju si nevini bačeni iza rešetaka. Vi možete da jedete i da pijete šta hoćete i kad god hoćete, možete da paziti na sebe i svoje najmilije. Pre nego se opet počnete da se žalite da vam je teško i kako vam je već dosta kreveta, razmislite koliko ste zapravo srećni. Đuzepe Jakinta je nevin – poručio je Vićenco, koji je 2006. godine sa Italijom osvojio titulu prvaka sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter