5
Evrokup

FOTO: KK Partizan

PA OVO BI BAŠ BILA NEPRAVDA: ‘Grobari’ bi poludeli kada bi Evroliga prihvatila ovaj predlog…

Objavljeno: 09.04.20 u 16:10

Košarka je stopirana, a u Evrokupu je ostalo da se odigraju mečevi četvrtfinala, polufinala i finala.

Partizan je trebalo da ima prednost domaćeg terena do finala, ali je korona virus zaustavio sport u svetu. Sada Virtus iz Bolonje koji je završio iza crno-belih u grupi želi da uradi nešto bezobrazno. Naime, Italijani su predložili Evroligi da se završnica Evrokupa odigra kao TOP-8, a da Bolonja u septembru bude domaćin završnog turnira.

Za sada nije poznato kada bi Evrokup i Evroliga mogli da se nastave, ali maj mesec to nije sigurno, možda u junu. Do sada je sedam ekipa bilo za to da se igra TOP-8, samo je Monako bio protiv.

Partizan se nada da će kao najbolje plasirani tim dobiti domaćinstvo, ali borba je žestoka. Ne čudi, jer će šampion Evrokupa naredne sezone igrati u Evroligi. Ulog je veliki!

0
0

5 Komentara

  1. Namerno ostavljen komentar. Nemojte da se pecate sarani! Samo nerealni fanatici i nepoznavaoci kosarke mogu da vide patlidzan u EL… Mufte bili, mufte ostali. Raspala samoprozvana „institucija“, kad ono prc… prostitucija! Pozdrav za navijace najveceg i najboljeg kluba (Zvezde) kojii posteno osvaja trofeje za razliku od nekih 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Zna se ko je mufte igrao EL to je tvoja raspala zvezdana koja je u Evropi uvek bila nebitna za razliku od KKP bivšeg prvaka Evrope koji se na vašu žalost vraća u EL i može birati na koji način ima dve opcije.

    0
    0
    Odgovori
  3. A sto bi bila nepravda? partizani nisu jos nista osvojili (bar ne posteno), i samim tim NEMAJU prava da ocekuju ucesce. Uostalom u medjusobnim susretima sa 2,3, i 4 na tabeli imaju skor 1-1 sa negativnom kos razlikom u odnosu na svaku tu ekipu. Dosta vise spinovanja i pokusaja na mufte da se nesto izmuva. Nije ovo 2000 i neka godina.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo jeste 2000 i neka, tacnije 2020-ta. Drugo sasmo buducnost ima bolji skor od partizana. A vi imate najgori. A kao trece ovde se prica o evrokupu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter