0
Košarka

kosarkas reprezentacije Srbije na prijateljskoj utakmici protiv Litvanije u Stark Beogradskoj areni, Beograd 10.08.2019. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Srbija, Litvanija, Prijateljska utakmica

NIŠTA OD DOGOVORA: Velikani staju u red za potpis Milutinova, CSKA nudi astronomsku cifru, a nije jedini!

Objavljeno: 09.04.20 u 15:39

Prethodne dve sezone Nikola Milutinov ‘vedrio je i oblačio’ u reketu Olimpijakosa, a od naredne sezone izvesno je da ćemo ga gledati u nekom drugom klubu.

Grčki mediji pišu da se Nikola Milutinov i njegov agent nisu dogovorili oko nastavka saradnje sa crveno-belima, te će uskoro biti slobodan u izboru nove sredine. 

Navodno su braća Angelopulos Srbinu spremila trogodišnji ugovor, ali finansijski nije zadovoljio i Milutinova.Uz mogućnost da će se oprobati u NBA ligi, postoji veliko interesovanje CSKA i Barselone.

Ruski velikan spreman je da mu ponudi ugovor od dva miliona evra, a pojedini izvori navode da bi Milutinov mogao da postane novi ‘armejac’ ukoliko Barselona ili neki NBA klub ne ponudi bolju ponudu.

FOTO: KSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter