0
Domaći fudbal

MILANA RODIĆA POGODILE REČI VAN LA PARE: Nemoj da pljuješ Zvezdu, hvalati što smo dobili Gavrića!

Objavljeno: 09.04.20 u 19:10

‘Mi smo ginuli za ovaj klub i tri godine pronoslili slavu, a umesto da si srećan što si sa nama bio u svlačionici, ti pričaš o lošem iskustvu – kaže levi bek.

Retko se Milan Rodić pojavljivao sa izjavama u medijima od dolska u Crvenu zvezdu, a mnogo ga je iziritirala porula Radživa Van La Pare pre nekoliko dana posle raskida ugovora i napuštanja ‘Ljutice Bogdana’. Defanzivac je želeo da zaštiti klub i saigrače sa kojima deli i dobro i zlo u crveno-belom dresu.

– Znate da se ne oglašavam često u medijima, više volim da “pričam” na terenu, ali ovaj put imam veliku potrebu da se obratim zvezdaškoj javnosti u želji da se stvari postave na pravo mesto. Kao jedan od iskusnijih i igrača sa podužim stažom u crveno belom dresu ne mogu, a da ne odgovorim bivšem (sa)igraču Van la Pari na njegov komentar nakon napuštanja redova našeg kluba – kaže Rodić.

Standardni član ekipe ima objašnjenje.

– On možda kažem ima igračkih kvaliteta, ali njegovim nezalaganjem na treninzima i nepoštovanjem prema klubu, koji je bio svetski i evropski šampion, nije bolje ni mogao da prođe. A iz njegovog ‘lošeg iskustva’ mu hvala što smo mi dobili Željka Gavrića, momka koji ima ozbiljnu karijeru ispred sebe.

Mlađem kolegi su stariji uvek na usluzi.

Borjan, Gobelja, Degenek i ja ćemo da mu maksimalno pomognemo da to i ostvari. A iz njegove ‘naučene lekcije” sam siguran da ćemo svi mi izvući mnogo više pouka nego on sam. Mi smo ginuli, borili se i ostvarili ovaj trogodišnji ciklus koji je do sada nezabeležen i on umesto da je srećan, što je deo naše svlačionice on pljuje po klubu.

Niko nije ostao pošteđen od strane Holanđanina.

– Na meti se našao gospodin Džajić, Terzić, Mrkela, Mijailović i na kraju krajeva pljuje po našim navijačima koji odvajaju svoje vreme i novac da nam pružaju podršku.

Na kraju je usledila jaka poruka Milana Rodića.

– Hoću da znate da svi mi koji nosimo crveno beli dres to gledamo kao svetinju, a Van la Pari želim puno sreće i uspeha u daljoj karijeri i da mu sledeći klub opet bude klub koji ima titulu šampiona sveta i Evrope. Mada nisam nešto siguran da će uspeti u tome. Tek će on da shvati gde je bio i kakvu je privilegiju imao – poručio je na kraju Rodić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter