0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

FOTO-DANA: Ibra je izgleda već napustio Milano, obukao dres kluba zbog kog mu je srušena statua! (FOTO)

Objavljeno: 09.04.20 u 20:45

Zna Zlatan Ibrahimović svojim ponašanjem da zapali ne samo društvene mreže, već i javnost, a danas je to uradio.

Švedski napadač odlučio je zimus da napusti SAD i vrati se u Evropu. Obukao je dres Milana i dokazao da još nije za staro gvožđe. Ali, ljubav nije trajala dugo, Serija A je prekinuta zbog pandemije korona virusa, a spekuliše se o tome da se više Zlatan neće vraćati na ‘San Siro’.

U prilog tome ide fotografija gde Zlatan Ibrahimović trenira u kampu Hamarbija. Kluba čiji je postao deoničar, ali i zbog kog su mu pristalice Malmea srušile statuu.

– Ibra je naravno dobrodošao da ostane sa nama – kaže Janson.

Njegovi igrači su prethodne dve nedelje mirovali zbog čitave situacije sa virusom, ali je stručni štab sada održao trening na dobrovoljnoj bazi.

– Zlatan je bio u Stokholmu sa porodicom tokom evropske pauze i hteo je da opet oseti loptu. Naravno, mi smo prihvatili to, pa je došao kod nas na trening. Od ponedeljka krećemo da opet radimo grupno. Ibr a može da trenira sa nama ali nije izvesno hoće li tako i biti – istaskao je Janson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter