0
Evropske lige

DA LI JE OVO NAJAVA TRANSFERA VEKA: Mesi se seli u Italiju?!

Objavljeno: 09.04.20 u 11:20

Nije ovo nova vest, već nekoliko godina spekuliše se da bi argentinski napadač mogao da obuče dres italijanskog giganta.

Ipak, nikada glasnije nije se o tome govorilo. Masimo Morati izjavio je da Mesi nije ‘zabranjeni san’ za Italijane. Iako Lionel Mesi ima ugovor do 2021. godine, njegova budućnost u klubu daleko je od sigurne. Vodio je Mesi ‘rat’ protiv uprave kluba prethodne zime.

Mesi je na kraju ugovora sa Barselonom, sigurno je da ćemo pokušati da ga dovedemo. Ne znam šta će se dešavati, ali ćemo videti neke čudne stvari na kraju sezone. Ne mislim da je Mesi zabranjeni san, a nije bio ni pre koronavirusa – rekao je bivši predsednik kluba Morati.

Mesi je 2001. godine prešao u Barselonu iz Njuvel Old Bojsa, postigao je 24 pogotka u tekućoj sezoni, pre nego što je odložena zbog koronavirusa.

– Jedno je sigurno, predsednik Intera Stiven Žang ima finansijske mogućnosti da dovede napadača Barselone – veruje francuski fudbaler Benoa Kaet.

Flert Intera i argentinskog napadača prvi put počeo je 2015. godine, tada se u javnosti pojavila prvi put informacija da bi mogao da pojača Inter, a od tada je tema u gotovo svakom prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter