11
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VAN LA PARA PODELIO SLIKU S MARAKANE: Holanđanin se oprostio porukom, koja se neće svideti zvezdašima…

Objavljeno: 08.04.20 u 17:06

Sve je stalo u jednu rečenicu…

Radživ Van La Para nedavno je raskinuo ugovor s Fudbalskim klubom Crvena zvezda, a od crveno-belog dresa i stadiona „Rajko Mitić“ oprostio se fotografijom na Instagramu.

Holandski internacionalac nedavno je sporazumno raskinuo ugovor s šampionom Srbije, a po dogovoru, crveno-beli su mu isplatili sva primanja, zaključno s 31. martom.

– Ostavi iza sebe loše iskustvo, ali nauči lekciju – napisao je Van La Para uz fotografiju, a zatim dodao i da je poglavlje zatvoreno.

FOTO: PRINTSCREEN

Vezni fudbaler na Marakanu je stigao poslednjeg dana prelaznog roka za 1.2 miliona evra iz Hadersfilda, a umesto da bude veliko pojačanje, bio je jedna od najslabijih karika u Zvezdinom lancu…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards. #timeforthenextchapter

A post shared by Rajiv Van La Parra✍🏽✨ (@laparra17) on

0
0

11 Komentara

  1. Kultni strip “Alan Ford” je uvrstio rad ovih smehotresnih naučnika koji vode Zvezdu Terzića i Mrkelu, u novu epizodu posvećenu dešavanjima oko nabavke ispodprosečnih “kapitalaca” afričke provenijencije. Interesantno je napomenuti da su oni predstavljeni kao pomoćnici Sir Olivera, međunarodnog hohštaplera, čoveka sa finim manirima! U ovoj epizodi pomoćnici Sir Olivera se zovu g. Astros (što aludira na srpsko ime Zvezdan) i g. Marela. Scena iz stripa: uvozi se dupke puni teretni vagon Afrikanaca, koje g. Astros i g. Marela ubeđuju da su budući fudbaleri! U jednom trenutku Sir Oliver, koji sa strane nadgleda celu operaciju, izjavljuje antologijsku rečenicu, pravi oksimoron: ”Bolje je ispasti budala, nego ispasti iz vlaka (voza)”

    0
    0
    Odgovori
    • I te kakve veze s tim imaju neuspešni rukovodioci Terzić i Mrkela, koji su bacilli na desetine miliona evra para iz budžeta, na škart fudbalere koje mnogi nazivaju “kapitalcima” u pežorativnom smislu! Ovaj la Para je bio rezervista u Hedersfildu, nekom engleskom drugoligašu iz donjeg dela tabele (Čempionšip)! Može li pametan čovek dovesti ovakvog fudbalera-amatera da igra u kvalifikacijama za Evropu?! Kada su saznali o čemu se radi ljudi u Engleskoj su se smejali neukim ljudima-dunsterima iz Zvezde! Dovođenjem ovog nesretnog la Pare, Terzić i Mrkela su se narugali fudbalu u Srbiji! Opasno su ga potcenili! HITNA PRIVATIZACIJA!

      0
      0
      Odgovori
  2. Molim udarni tandem najneuspešnijih menadžera u novijoj istoriji Zvezde, estradne patriote i reciklirane ambiciozne mediokritete Terzića i Mrkelu, da sami napuste Zvezdu još dok su na vreme, zbog promašaja sa “kapitalcima” koje su dovodili na buljuke! Svaki prelazni rok po celi kombi trećerazrednih afričkih “kapitalaca”, koje niko u svetu neće da uzme! Ima mnogo bivših igrača Zvezde, koji su rešili svoje finansije i koji će raditi sa ljubavlju u Zvezdi, a ne kao ovi uzurpatori imovine Zvezde koji rade isključivo u korist svojih džepova!

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijaci hadersfilda i uopste enfleske su se upisavali od smeha kad su culi koga smo kupili. Komentari su obicno bili jel moguce da radziv igra evropu ili jel ce i u srbiji da dribla u aut ili tako nesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter