1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

EMOTIVNA ČITULJA PARTIZANA: Tvoj osmeh ništa ne može da ugasi (FOTO)

Objavljeno: 08.04.20 u 12:41

Jedan od najboljih srpskih trenera svih vremena Radomir Antić preminuo je u 71. godini života u Madridu posle teške bolesti.

Svet, a pre svih Španija i Srbija opraštali su se od profesora fudbala. Čoveka koji je obeležio jednu eru kako u fudbalskoj Jugoslaviji, tako i u fudbalskoj Španiji. Vodio je tri najveća tamošnja kluba Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselonu. Sa ‘jorgandžijama’ je osvojio duplu krunu, a kasnije je selekciju Srbije odveo na Mondijal u Južnu Afriku.

Ipak, karijeru fudbalsku je počeo u svojoj Slobodi iz Užica, a afirmisao se kao defanzivac Partizana, a kasnije i trener crno-belih. U Humskoj je osvojio tri titule prvaka Jugoslavije. Partizan se danas čituljom oprostio od ‘Mistera’:

– Obavijeni smo tugom. Napustio nas je veliki, beskrajno odani partizanovac, pripadnik fudbalskog Olimpa, strastveni fudbalski erudita, rodoljub, čovekoljubac. Tvoj osmeh i stvaralačka energija su neugasivi. Bićeš vazda s nama. Počivaj u miru – stoji u čitulji FK Partizan.

FOTO: Informer
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter