FOTO: KK Crvena zvezda
in ,

ŠTA ĆE BITI SA KOŠARKOM: Oglasio se Nebojša Čović i najavio promene…

Prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana govorio je o poslednjim dešavanjima

Pandemija korona virusa prekinula je koršarkašku sezonu, a kada će se igrači vratiti na parket, u ovom momentu niko ne može da zna.

Portal „Eurohoops“ je pokrenuo seriju razgovora sa predstavnicima klubova Evrolige na ovu temu, a među prvim sagovornicima bio je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

– Praktično je nemoguće dati odgovor na sva vaša pitanja. Situacija, ne samo u Srbiji, već na globalnom nivou je veoma teška i kompleksna. Sada je proritet očuvanje života. Kada opasnost od virusa COVID-19 prođe jasno je i lokalno i globalno, da mora doći do promena u svim segmentima života, a ne samo po pitanju sporta – rekao je Čović.

Zvezdin predsednik je istakao da će čitava ova situacija ostaviti globalne posledice.

– Sve ovo će udariti na ekonomiju, finansijske sisteme u državama i nesumnjivo će doći do promena i u sportu. Najveći problem sada je taj što je ceo svet iznenađen, postoji mnogo nepoznanica oko ove pandemije i ne postoje odgovori na mnoga pitanja. Kada uslovi budu zadovoljavali razgovaraćemo o svim temama, ali najvažnije da budemo bezbedni.

Čović je još jednom naglasio koji su prioriteti.

– Do tada, ponavljam, primarni i jedini cilj je da se očuvaju životi, a želim da iskoristim priliku da poželim dobro zdravlje igračima i predstavnicima klubova u Evropi i svetu u ovim teškim vremenima za sve nas – zaključio je Čović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SJAJNA PRILIKA ZA ZVEZDAŠE: Vežbajte s Beronom!

MALO POZNATA PRIČA: Kako je Radomir Antić spasio karijeru jednom od najboljih španskih igrača svih vremena…