0
Košarka

FOTO: FIBA

NAGETSI PONOVO ODUŠEVILI SRBIJU: Posle Studenice, Jokić posetio još jedno dobro poznato mesto…

Objavljeno: 07.04.20 u 11:35

Denver je nastavio s promocijom naše zemlje.

Nakon što se pre nekoliko dana pojavila fotografija na kojoj Nikola Jokić korača ka Studenici, klub iz Kolorada je ponovo oduševio Srbiju.

Ovog puta najbolji centar NBA lige za prošlu sezonu posetio je kanjon Uvac, jedno od prirodnih obeležja Srbije. Ovaj kanjon se nalazi između Sjenice i Nove Varoši, između planina Javor i Zlatar. Poznat je po svojim uklještenim meandrima, koje je reka usekla u krečnjačku stenu…

Nagetsi serijom fotografija svojim fanovima predstavljaju našu zemlju, među kojima je forografija Studenice, koja je nešto ranije objavljena, zadužbine Stefana Nemanje iz 12. veka. Na njoj Jokić ide prema manastiru, dok ga na vratima čeka košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović.

Takođe, dodata je još jedna fotografija na kojoj se Jokić pozdravlja sa Bobanom Marjanovićem, igračem Dalas maveriksa, a u pozadini je beogradski Hram Svetog Save.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter