Ugovor je potpisan na četiri borbe.

Darko Stošić, srpski MMA borac, podelio je s pratiocima na društvenim mrežama informaciju da je potpisao ugovor s KSW organizacijom.


28-godišnji Stošić ugovor s poljskom promocijom potpisao je na četiri borbe, a novost je da se vraća u tešku kategoriju, za razliku od borbi koje je radio u UFC. Debi u novoj organizaciji Stošić je trebalo da ima u aprilu, ali je taj događaj odložen zbog pandemije virusa korona, pa će se, morati po okončanju iste vratiti u oktagon.

U dosadašnjoj karijeri, Stošić ima skor od 13 pobeda i četiri poraza, dok se u Evropu vraća nakon što mu je istekao ugovor s najjačom svetskom organizacijom. U UFC oktagonu, Darko je zabeležio pobedu na debiju (nad Džeremi Kimbalom) i kasnije tri poraza (od Devina Klarka,Kenedija Enzečukvua i Džamahala Hila).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U saradnji sa @mmamanagement potpisao sam ugovor na 4 borbe sa najboljom Evropskom organizacijom @ksw_mma 👊 #mma #kswmma #mmanews #darkostosic

A post shared by darkostosicmma (@darkostosic) on

Podsetimo, tokom prošle godine u sklopu događaja koje je organizovala poljska promocija nastupali su i Aleksandar Ilić, Savo Lazić, Vaso Bakočević…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan je Ronaldo! Pravi Ronaldo! 😂 #Ronaldo #Cristiano

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on