0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KAMEN BI ZAPLAKAO – MILIJAŠ: Izgubio sam člana porodice MILOŠEVIĆ: Učinio je nemoguće mogućim! STANKOVIĆ: Zauvek tvoj kapiten!

Objavljeno: 06.04.20 u 22:15

Težak gubitak doživeli su svi ljubitelji fudbala ove večeri. Napustio nas je Radomir Antić.

Nekadašnji trener reprezentacije Srbije, u trofejnoj karijeri vodio je i reprezentaciju Srbije, bio je poštovan od strane ljubitelja fudbala širom sveta. Voleli su ga partizanovci, a veliko poštovanje imao je i od zvezdaša.

U razgovoru za Informer sa puno emocija o njemu je govorio Nenad Milijaš, legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Kao da sam ostao bez člana porodice. Tako se osećam u ovom trenutku. Malo sam u šoku da bih vam dao neku širu i smisleniju izjavu. Mnogo mi je teško. To je moj trener, to je moj Mister. Čovek uz koga sam naučio brojne životne i profesionalne lekcije. Autoritet. Pojava. Trenerčina. Gospodin. Sve je to bio Radomir Antić. Moj trener, moj Mister. Nismo mi sarađivali, mi smo živeli zajedno. Bili smo stalno u kontaktu, doživaljavao sam ga kao fudbalskog oca. Kada čovek ode, ostaju uspomene i dela koja je ostavio iza sebe. Sve nas Radomir Antić je učinio boljim ljudima i igračima – rekao je Milijaš.

Savo Milošević je izgubio voljenog prijatelja.

– Ako bih morao jednom rečenicom da okarakterišem Radomira Antića, rekao bih da je bio čovek koji okuplja. Svi smo bili mnogo vezani za njega, posebno mi koji smo igrali u Španiji. Svaki odlazak u Madrid značio je da će Radomir da nas okupi na ručku, večeri. Mnogo je ljudi koji su ga voleli i poštovali. Ja sam dobar prijatelj i sa njegovim sinom Duletom, tako da smo se i porodično družili, znao sam ga iz neke druge priče, a ne samo fudbalske. O njegovom uspehu i pečatu koji je ostavio u fudbalu, suvišno je i pričati. Čovek je vodio Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid. Prakrično je nemoguće učinio mogućim. Saučešće porodici, a onda i svim ljudima kojima je Radomir značio. Veliki gubitak. Bio je veliki čovek i profesionalac- rekao je Milošević.

Uzburkane emocije bile su i kod Dejana Stankovića. Trener Crvene zvezde istakao je da veliki ne umiru.

– Počivaj u miru, dragi moj Mister! Tajne fudbala i života su uz tebe prestajale to da budu a karijera je zapamtila mnogo divnih momenata! Veliki ne odlaze, samo sada sa drugog mesta gledaju na nas! Zauvek tvoj, kapiten – napisao je Stanković na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on

Oglasio se i Nemanja Matić.

Počivaj u miru Mister i hvala ti za sve – napisao je Matić.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter