in , , , , ,

HOTSPORT SAZNAJE: Umesto najurenog Srbina želja Arapa je Mamić…

FOTO: UAEFA

Srpski trener raskinuo je ugovor sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a želja saveza je sportski direktor Dinama iz Zagreba.

Ivan Jovanović postavljen je za trenera UAE krajem decembra 2019. godine, za nacionalni tim nije stigao ni da debituje, mečevi koje je trebalo da vodi marta i juna su otkazani zbog koronavirusa, a savez je odlučio da mu se zahvali na saradnji. Na njegovo mesto dolazi poznato fudbalsko prezime u regionu Mamić.

NIJE STIGAO NI DA DEBITUJE: Sramota, Srbin dobio otkaz u Emiratima!

Želja tamošnjeg saveza po saznanjima našeg portala je da za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Dohi 2022. godine i kvalifikacije za Azijske igre 2023. godine angažuje Zorana Mamića, trenera sa iskustvom rada na bliskom istoku.

NEOČEKIVANO: Mamić sinoć bio na ‘Karađorđu’, otkriven je razlog dolaska u Novi Sad!

Mamić, koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora Dinama iz Zagreba ranije je radio kao trener u zagrebačkom klubu od 2013. do 2016. godine, potom je sa klupe predvodio Al Nasr, Al Ain i Al Hilal.

Diskusija

Odgovorite
  1. Uskoro će se Ivici, pridružiti pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević, koji apsolutno nije sposoban da bude trener. Toliko sam razočaran igrama Zvezde za dve godine u grupnim fazama LŠ, da jednostavno ne verujem da će on opstati u surovom profesionalizmu, negde van Srbije! Ne znam koji je to klub koji će moći da istrpi njegove iskorake u prazno sa čuvenom taktikom “zglobnjak” u sistemu “4+6+0”!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TEMA KORONA NA HS – ĐORĐEVIĆ: Ne želimo da rizikujemo sa najmlađima, nastavak sezone pod upitnikom, u Ligi šampiona… 

JAVIO SE IZ BRAZILA: Reči legende Zvezde će oduševiti zvezdaše!