0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar / Media Pro

CENTAR MORNARA: Ne vidim da će kraj ovog skoro, završavajte ABA ligu po trenutnom stanju!

Objavljeno: 06.04.20 u 16:40

Centar Mornara iz Bara Uroš Luković vreme tokom pandemije korona virusa provodi kod kuće sa roditeljima i prati razvoj situacije.

Mornar je u poslednjem kolu mogao da se izbori za plej-of ABA lige, ali je sezona prekinuta usled pandemije korona virusa. Centar Barana Uroš Luković nalazi se u izolaciji kod roditelja i dan provodi uz video igre i društvene mreže.

– Po ceo dan vreme provodim na Soniju i Instagramu, kod kuće sa mojim roditeljima. Šta znam, teško mi je palo sve to, dosta sam navikao da sam stalno aktivan i da sam stalno napolju, sa društvom – istakao je Uroš Luković za ‘Arenusport’.

Ne gleda TV, jer ne želi da sluša širenje straha.

– Trudim se da ne čitam novine i ne gledam vesti, jer mislim od tih vesti mislim da su ljudi mnogo više u strahu nego što bi trebalo.

Snažni centar nije optimista po pitanju nastavka ABA lige i misli da bi njegov bivši klub Partizan trebalo proglasiti za šampiona, jer je prvi na tabeli.

– U kontaktu sam sa ljudima iz kluba, sa trenerom, predsednikom, saigračima, svima. Nadali smo se da će se nastaviti sezona, ali kako ovo ide, mislim da je to teško. Ne znam šta će se dešavati sa ABA ligom, mislim da je još rano pričati o tome. Nisam pametan, ali ako ovo bude trajalo duže nego što je planirano, mislim da bi onda bilo najbolje da se završi ovako kako sad stoje stvari – istakao je Uroš Luković.

On je na kraju građanima Srbije i Crne Gore poručio da sede u svojim kućama dok medicina ne pobedi korona virus.

FOTO: KK Mornar/Media Pro

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter