in , , , ,

SRPSKI ‘GROMOVNIK’ MARKO NIKOLIĆ POSLAO JAKU PORUKU: Mi smo tu na braniku otadžbine, vi ostanite kod kuće! (FOTO)

FOTO: BS Srbije

Okačio je bokserske rukavice o klin, privremeno, sve do okončanja vanredne situacije izazvane epidemijom virusa korona.

Do tada, do početna novih priprema za odbranu titule šampiona Mediterana u WBC kategoriji, najbolji bokser Srbije u poluteškoj kategoriji Marko Nikolić nalazi se zajedno sa svojim kolegama na braniku otadžbine.

Nikolić je pripadnik Vatrogasne brigade u bataljonu Voždovac u III smeni. Neporaženi šampion zajedno sa svojim saborcima i načelnikom Radetom Miloševićem, svakodnevno i danonoćno aktivno učesvuju u rešavanju raznih zadataka koje je u našoj zemlji nametnula epidemija COVID-19. Većina od njih kod kuće je ostavila roditelje, supruge, decu I nisu se libili ni jednog trenutka da stanu u prve redove za pomoć svojim sugrađanima u ovim teškim okolnostima koje su zadesile ne samo Srbiju, već celu zemaljsku kuglu.

– Biće vremena za sve, ako smo živi i zdravi. Molimo vas pridržavajte se svih mera koje su uvela nadležna Ministastva i Vlada Srbije. Pripadnici jedinica za vanredne situacije su danonoćno u akcijama, radimo svim srcem i snagama da svoje zadatke izvršimo na najvećem mogućem nivou i time olakšamo svima vama kojima je pomoć potrebna. Mi smo tu, na braniku otadžbine, vi samo ostanite kod kuće, volimo vas – poruka je Nikolića i njegovih kolega.

FOTO: BS Srbije

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FOTO-UBOD: Dokaz da košarke u Srbiji neće biti još dugo (FOTO)

KAD TO NADAL KAŽE: Nole, klasa si! (FOTO)