0
Boks

FOTO: BS Srbije

SRPSKI ‘GROMOVNIK’ MARKO NIKOLIĆ POSLAO JAKU PORUKU: Mi smo tu na braniku otadžbine, vi ostanite kod kuće! (FOTO)

Objavljeno: 03.04.20 u 21:30

Okačio je bokserske rukavice o klin, privremeno, sve do okončanja vanredne situacije izazvane epidemijom virusa korona.

Do tada, do početna novih priprema za odbranu titule šampiona Mediterana u WBC kategoriji, najbolji bokser Srbije u poluteškoj kategoriji Marko Nikolić nalazi se zajedno sa svojim kolegama na braniku otadžbine.

Nikolić je pripadnik Vatrogasne brigade u bataljonu Voždovac u III smeni. Neporaženi šampion zajedno sa svojim saborcima i načelnikom Radetom Miloševićem, svakodnevno i danonoćno aktivno učesvuju u rešavanju raznih zadataka koje je u našoj zemlji nametnula epidemija COVID-19. Većina od njih kod kuće je ostavila roditelje, supruge, decu I nisu se libili ni jednog trenutka da stanu u prve redove za pomoć svojim sugrađanima u ovim teškim okolnostima koje su zadesile ne samo Srbiju, već celu zemaljsku kuglu.

– Biće vremena za sve, ako smo živi i zdravi. Molimo vas pridržavajte se svih mera koje su uvela nadležna Ministastva i Vlada Srbije. Pripadnici jedinica za vanredne situacije su danonoćno u akcijama, radimo svim srcem i snagama da svoje zadatke izvršimo na najvećem mogućem nivou i time olakšamo svima vama kojima je pomoć potrebna. Mi smo tu, na braniku otadžbine, vi samo ostanite kod kuće, volimo vas – poruka je Nikolića i njegovih kolega.

FOTO: BS Srbije
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter