1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

PAŽNJA: Stranica koju svi volimo pokrenula humanitarnu akciju, licitirajte dresove Luke Jovića, Vladimira Stojkovića…

Objavljeno: 02.04.20 u 20:51

Ovo je idealna prilika za kolekcionare dresova, da spoje lepo i korisno…

Vrhunski srpski sportisti još jednom su pokazali klasu, u humanitarnoj akciji za malu Sofiju Markuljević, koja vodi bitku protiv teške bolesti.

Instagram stranica „Negujmosrbski“ iskoristila je svoju popularnost da ovoj akciji dodatno doprinese kroz aukciju dresova na sajtu Limundo.com, a brojni srpski sportisti koji su ih kontaktirani, nisu ni oklevali – odmah su poslali fotografije potpisanog dresa i pružili neprocenjivu podršku u borbi za Sofiju.

Među dresovima koje možete kupiti su: Luke Jovića iz Real Madrida i Vladimira Stojkovića s Mundijala u Rusiji, a ukoliko želite da licitirate, to možete učiniti na OVOM LINKU.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POŠTOVANI PRIJATELJI, VREME JE DA ZAJEDNIČKIM SNAGAMA URADIMO NEŠTO VELIKO. OČEMU SE RADI? POKRENULI SMO HUMANITARNU AUKCIJU ZA SOFIJU MARKULJEVIĆ (LINK U OPISU PROFILA I NA STORIJU), DEVETOMESEČNU DEVOJČICU, ĆERKU NAŠEGA NEGOVATELJA @markuljevicstefan . SOFIJA BOLUJE OD SPINALNE MIŠIĆNE ATROFIJE, PROGRESIVNE I SMRTONOSNE BOLESTI. ZA LEK JOJ JE POTREBNO ČAK 2,1 MILIONA DOLARA. DOBRI LJUDI SU DONIRALI SVOJE POTPISANE DRESOVE KOJI ĆE BITI POSTAVLJENI NA LIMUNDO LICITACIJU. POBEDNIK LICITACIJE IZNOS UPLAĆUJE NA RAČUN ZA SOFIJU I PREUZIMA DRES. ZA SADA SU NA LICITACIJI DRES VLADIMIRA STOJKOVIĆA SA MUNDIJALA 2018 I DRES LUKE JOVIĆA IZ REALA. UJEDNO IM SE ZAHVALJUJEMO NA UČEŠĆU. VELIKI BROJ SPORTISTA JE PRIHVATIO UČEŠĆE U OVOJ AKCIJI I NJIHOVI DRESOVI ĆE BITI NA AUKCIJI U NAREDNIM DANIMA. OD VAS OČEKUJEMO DA LICITIRATE, DELITE OVAJ POST NA STORI I ŠALJETE SMS 797 NA 3030! ZA SOFIJU! @zasofijinprvikorak

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Naime, Sofija ima devet i po meseci i dijagnostifikovana joj je teška i smrtonosna bolest, spinalna mišićna atrofija tip 1 – deca sa ovom dijagnozom žive najviše dve godine, ali lek postoji i potrebno je da se skupi suma od čak 2.1 miliona dolara, uz 300.000 za lečenje.

Ni pored terapije koju dobija, Sofija sa svojih devet i po meseci ne može potpuno da drži glavu, da je podigne, ne može da puzi, da sedi, ne može da se okrene samostalno, niti da podiže nogice.

Humanitarni SMS već postoji (poslati 797 na 3030), pa svako ko je u mogućnosti i na taj način može da donira.

Kako biste najbrže saznali informacija iz sveta sporta, pratitie naš profil na Instagramu…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grupni virtualni trening Totenhema! Svaka čast! 💪 #Tottenham #Mourihno #Corona

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter