1
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

UROŠ SPAJIĆ: Zvezda me je dovela sa 13 godina, platila me je loptama!

Objavljeno: 31.03.20 u 22:01

Uroš Spajić danas sa uspehom nosi dres Krasnodara, a za ruske medije govorio je o svom transferu u Crvenu zvezdu.

Prve fudbalske korake stameni štoper napravio je u redovima novobeogradskog Radničkog. Sa svega 13 godina prešao je u redove Crvene zvezde.

– Akademija Radničkog, kluba u kojem sam počeo karijeru, oduvek je bila visoko kotirana u Srbiji. Imao sam dobrog trenera kod kojeg sam rastao. Kada sam imao 13 godina dobio sam poziv od najvećeg kluba u zemlji – Crvene zvezde. Bilo je nemoguće da odbijem taj poziv. Moj transfer su platili loptama. Bez novca – istakao je Spajić.

San mu nikada nije bio novac, već da bude obrazovan, da se porodica ponosi njime.

– Još kada sam bio klinac imao sam određene ciljeve za dalji život. Nikad mi nije bila želja da budem milioner, već da budem obrazovan čovek, da budem najbolji što mogu u fudbalu i učinim porodicu ponosnom. Verujem da sam postigao sve svoje ciljeve – rekao je srpski štoper.

Uroš Spajić je iz Crvene zvezde prešao u Tuluz sa 1,5 miliona evra, da bi potom došao u Anderleht za 2,5 miliona evra. Sledeći transfer bio je u Krasnodar za cifru od šest miliona evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter