0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Neka pričaju da je reklama, znam šta smo porodica i ja učinili za svoju zemlju!

Objavljeno: 31.03.20 u 20:30

Fudbaleri Crvene zvezde aktivni su u humanitarnom radu tokom pandemije korona virusa, a nogu je donacijom povukao trener kluba Dejan Stanković.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Intera je za rimsku ‘Republiku’ govorio o situaciji u Srbiji, ali i navodnoj prozivci Luke Jovića na Instagramu, koju je kasnije napadač Reala demantovao.

Dejan Stanković je poručio da ga priče ne zanimaju i da porodica i on znaju koliko su pomogli svojoj domovini.

– Moja supruga Ana je u Milanu sa sinom Filipom, dok sam ja u Beogradu sa Aleksandrom i Stefanom, najmlađim i najstarijim sinom. Svi smo u redu, ali brinem se, kakve se stvari događaju u Lombardiji. Inicijativa se uvek mora preduzimati. Neki možda misle da je to samo reklama, ali nije me briga. Znam šta sam sa svojom porodicom učinio za svoju zemlju. Treba svako ko može da pomogne, da spasimo živote, sve je potrebno. Donirao sam respiratore za intenzivnu negu srpskim bolnicama, nadam se da će pomoći – rekao je Dejan Stanković za ‘Republiku’.

Dejan Stanković nije želeo da priča o fudbalu, jer za to nije vreme, svet mori druga briga.

– Realista sam, sada ne govorimo o fudbalu. Ne želim da tim trenira, čak i kada bi me terali, rekao bih igračima da ostanu kod kuće. Ovu moramo shvatiti ozbiljno, vidim ljude koji i dalje ne shvataju ozbiljnost situacije. Morate biti hrabri, inteligenti, da slušate pravila i ne odustajete. Italija je moj drugi dom, osećam je kao deo sebe. Moramo voleti život, zato ostajemo kod kuće, da bismo zagrlili svoje najmilije.

Legendarni vezista Intera je istakao da se čuje sa bivšim saigračima iz Milana.

– Često razgovaram sa Materacijem, Kivuom i Zanetijem. Dajemo jedni drugima informacije o našim porodicama i svako od nas pomaže koliko može. Takođe, čujem se i sa Mihajlovićem, koji je kod kuće izolovan sa porodicom – zaključio je Dejan Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter