in ,

ZA TEBE SAM GOSPODIN KOLAROV: Topla dobrodošlica od strane kapitena Srbije za mladog fudbalera

Mladi fudbaler o prvom susretu s kapitenom „orlova“.

Gonzalo Viljar je zimus stigao u Romu iz redove španskog drugoligaša Elčea, a mladi fudbaler otkrio je nekoliko zanimljivih situacija iz redova Vučice.

Ovaj 21-godišnji Španac nema iskustvo igranja na velikoj sceni, za Elče nastupa od 2018. godine i do sada je igrao samo u Segundi. Ipak, u redove rimskog velikana stigao je na insistiranje trenera Fonseke.

Sjajno su ga dočekali u Rimu, a u zanimljivoj anegdoti spomenuo je i kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova.

loading...

– Odjednom sam doživeo to da su na mojoj strani igrači poput Edina Džeka, Aleksandra Kolarova, koje sam do pre tri godine mogao samo da gledam iz svoje dnevne sobe. Bio sam iznenađen atmosferom u svlačionici Rome. Na primer, prvog dana kada sam stigao u Rim, potpisao ugovor i došao na trening, ostali su već počeli trening… Kolarov, koji pomalo zna španski, došao je do mene i pitao me „Gonza, koliko ti imaš godina? 21? Pa, vidiš, ja imam 35 i za tebe ću biti gospodin Kolarov!“ Želim svima da se zahvalim na toploj dobrodošlici, a naročito mom sunarodniku Karlesu Perezu – ispričao je Viljar u intervjuu za „Korijere delo Sport„.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POVRATAK KUĆI: Fenerbahče bi mogao da ostane bez Slukasa

OBRUČI U BEOGRADU ZABLINDIRANI: Ljudi nisu mogli da veruju, ovako se bori protiv košarke u vanrednom stanju