0
Košarka

FOTO: ABA liga/Cibona/Z.Baksaj , D. Vranar, G.Lausic

NIKOLA REBIĆ IZ MOSKVE: Koferi su spakovani, čekam let za Beograd

Objavljeno: 30.03.20 u 18:57

Srpski plejmejker istakao je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine.

Ovo takmičenje neće imati ovosezonskog prvaka, a Nikola Rebić trenutno se nalazi u Moskvi.

Košarkaš ruskog Jeniseja ističe da čeka da se situacija s virusom korona popravi i dobije priliku da se vrati u Beograd.

– Bilo je očekivano da se dogodi ovo sa stopiranjem lige i nakon svega što se događa. Imali smo utakmicu u Kazanju, ali odmah po sletanju saopštili su nam da je liga prekinuta i poništena i odmah smo se vratili za Krasnojarsk. Naravno, zdravlje je na prvom mestu, nadali smo se i želeli da saznamo što pre konačnu odluku. Među poslednjima smo prekinuli igranje košarke, ali smo prvi doneli definitivnu odluku da se liga poništava. Trenutno sam u Moskvi. Spakovao sam se i čekam let za Beograd – rekao je Rebić za sajt Crvene zvezde.

Bivši plejmejker crveno-belih ističe da još uvek nije svestan celokupne situacije oko pandemije, jer u Rusiji nema nikakvih ograničenja.

– Sada to postaje jače, virus korona nije toliko uzeo maha, ali pratim pomno šta se događa u Srbiji, Evropi i svetu. U kontaktu sam sa porodicom i prijateljima. Shvatam veličinu ovog problema i da je situacija jako ozbiljna. Zato apelujem na sve da ostanu u kućama, da se pridržavaju preporuka i saveta ljudi koji se bore sa ovom pandemijom, kao što to konstantno govore i preporucucju i u Rusiji i verujem da ce se situacija normalizovati – zaključio je Rebić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter