0
Evropske lige

DI MARIJA OTKRIO MALO POZNATE DETALJE IZ KARIJERE: Pocepao sam Realovo pismo i molio selektora da me ubaci u igru…

Objavljeno: 30.03.20 u 20:42

Hitronogi fudbaler otkrio je malo poznate detalje s finala Svetskog prvenstva 2014. godine.

Sve se desilo pred okršaj Argentine i Nemačke, a Anhel di Marija u tom trenutku bio je na raskršću između madirdskog Reala i Mančester junajteda.

Di Marija je utakmicu polufinala s Holandijom propustio zbog povrede trbušnih mišića, a onda je upaljen alarm u Madridu, koji je signalizirao da bi vezista daljim igrama na turniru mogao da pokvari već dogovren posao, a Real da ostane bez 75 miliona evra.

Danijel Martines, doktor reprezentacije, doneo mi je pismo i rekao da je stiglo iz Madrida. Znao sam da žele da me prodaju, a u pismu je verovatno bila pretnja tužbom ako zaigram u finalu, što sam tek posle saznao. Znali su da sam povređen i da bi igrajući finale upropastio transfer u Junajted. Iscepao sam ga, nisam ga otvorio, to je bilo finale i nisam se plašio posledica. Rasplakao sam se, molio selektora da igram, ali je on umesto mene stavio EncaPeresa – rekao je Di Marija u argentinskoj televizijskoj emisiji „Podemos Hablar„.

Samo nekoliko dana po povratku s Svetskog prvenstva, Di Marija je promovisan kao novo pojačanje „crvenih đavola“, a njihov dres nosio je samo godinu dana, a potom prešao u Pari Sen Žermen, gde ternutno nastupa. 32-godišnji Argentinac u karijeri je igrao još za Rosario i Benfiku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter