1
Košarka

NURKIĆU, ČEMU TO: Bosanski košarkaš uvredio Srbiju i Republiku Srpsku

Objavljeno: 29.03.20 u 19:39

Nastavljen je rat Jusufa Nurkića i sina Milorada Dodika na društvenim mrežama.

Igor Dodik i košarkaš Portlanda nastavljaju sa svojom ‘utakmicom’ na društvenim mrežama. Nakon izjave ministra zdravlja RS Alena Šeranića o odvoženju obolelih državljana koronavirusom iz Republike Srpske u BIH.

VELIKI SKANDAL: Jusuf Nurkić provocirao Jokića majicom, a Nikola mu očitao lekciju iz ponašanja! (FOTO) (VIDEO)

Nedugo potom oglasio se Nurkić sledećom izjavom.

– Čije državljanstvo imaš ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al’ šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj – napisao je tada Nurkić i dočekao Dodikov odgovor.

Stigao mu je odgovor Igora Dodika.

– I posle se ljudi čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekoga u reprezentaciji poput Jusufa, jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš… Jadno – napisao je Dodik.

Nakon toga nije stao Nurkić već je uputio odgovor koji se neće dopasti nikome u Srbiji, a ni Republici Srpskoj.

Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, vjerujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navijaj za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lep stih – odgovorio je Nurkić, a njegova poruka naišla je na negodovanje građana Republike Srpske.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter