0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

NE LJUDINA, VEĆ HEROJ: Milan Borjan nastavio da pomaže u borbi protiv opakog neprijatelja!

Objavljeno: 28.03.20 u 20:30

Kapiten i golman Crvene zvezde, Milan Borjan nastavio je borbu protiv nevidljivog neprijatelja i pokazao da su mu Srbija i srpski narod u srcu.

Jedan je od prvih koji je sa lepom suprugom Snežanom (Filipović) Borjan poslao poruku narodu Srbije da poštuje propise koje je donela Republika Srbija u borbi protiv korona virusa i da svi ostanu kod kuće.

Potom je zajedno sa saigračima donirao novac da se kupi medicinska oprema i respiratori. Tu nije kraj, Milan Borjan je nastavio borbu tako što se prijavio da pomogne u pakovanju i distribuciji paketa pomoći našim najstarijim i najugroženijim sunarodnicima.

Danas je ljudina Milan Borjan donirao medicinsku opremu za borbu protiv korona virusa ambulanti u Zemunu. Primopredaji medicinskog materijala u ulici Toplička 8 u Zemunu prisustvovali su čelnici Doma zdravlja, kao i gradski većnik Gavrilo Kovačević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter