0
Evropske lige

TRAŽENA „ROBA“ NA OSTRVU: Još jedan klub ušao u trku za dovođenje Aleksandra Mitrovića

Objavljeno: 27.03.20 u 19:59

Dugačak je spisak klubova, koji su stali u red za dovođenje srpskog napadača.

Sjajnim igrama u Čempionšipu, Aleksandar Mitrović je već privukao pažnju Totenhema, Brajtona, Lidsa, Evertona i Šefild junajteda, a nema dileme da će biti još klubova, kada se stvari vrate u normalu, po okončanju pandemije virusa korona.

Poslednji klub koji je krenuo „u lov“ na Srbina je Vest Bromvič Albion, koji bi u slučaju povratka u elitni rang, upravo Mitrovića želeo da obezbedi kao najjače oružje.

Bivši golman reprezentacije Engleske, Pol Robinson navija da Mitrović pojača VBA.

Mitrović bi bio veliko pojačanje, ali sve zavisi kako će Fulam završiti sezonu. Dokazao se na svim nivoima. Fulam je učinio pravu stvar što ga je zadržan, a Mitrović bi takav bio od velike koristi za VBA. Ako Fulam ne uđe u viši rang sigurno će otići – rekao je Robinson za britanske medije.

VBA trenutno drži drugu poziciju Čempionšipa, s bodom manje od prvoplasiranog Lidsa i ima izgledne šanse za promociju u viši rang. Aleksandar Mitrović je na 34 duela ove sezone, 23 puta zatresao mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter