0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

BRAVO MIJATE: Gaćinović novčano pomogao Trebinjcima u borbi protiv korone!

Objavljeno: 26.03.20 u 13:56

Fudbaler Ajntrahta uključio se u borbu protiv pandemije virusa Covid-19.

Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović donirao je 10 hiljada evra Trebinju, gradu u kojem je odrastao i odakle je njegov otac Vladimir, nekadašnji fudbaler, a sada trener.

Gradonačelnik Mirko Ćurčić izjavio je da je gest fudbalera Ajntrahta za svako dviljenje.

– Želim da mu se zahvalim u ime svih građana Trebinja. Sredstva ćemo iskoristiti za pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva, kojima je svaka pomoć dobrodošla – rekao je Ćurić, a prenose „Nezavisne novine„.

Srpski reprezentativac se video porukom obratio Trebinjcima i pozvao ih da poštuju mere prevencije.

– Pozdrav svim mojim Trebinjcima i ljudima u regionu. Želim ovom prilikom da pozovem sve, pogotovo mlade generacije, da poštuju procedure nadležnih organa i zaštite sve oko sebe. Mnogo je važno da u ovoj borbi budemo složni, da pobedimo i da se što pre vratimo uživanju u lepoti našeg nalepšeg grada. Čuvajte se i čuvajte ljude oko sebe – poručio je Gaćinović.

Prvotimac frankfurtskog kluba tako je nastavio pozitivan trend sportista, koji uplaćuju donacije kako bi se kriza što pre okončala, kao što su to učinili Ana Ivanović, Dejan Stanković i FK Partizan kod nas ili Leo Mesi, Robert Levandovski, Pep Gvardiola i brojni drugi širom sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter