2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA MENJA TRANSFER POLITKU: Kupuju se samo domaći igrači, stranci moraju na ‘probu’!

Objavljeno: 25.03.20 u 19:55

Posle ne baš efikasnog prelaznog roka prošlog leta kada je reč o strancima u Zvezdi odlučili da budu obazriviji.

Korona virus zaustavio je fudbal. Klubovi ostaju bez velikog novca od prodaje ulaznica i TV prava, ali to u Srbiji ne pravi veliki problem, jer dobit u redovno vreme nije veliki kada su ove stavke u pitanju. Ipak, Crvena zvezda i Partizan će ovog leta morati da budu pažljivi sa novcem.

Kako saznaje ‘Mocartsport’, uprava kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ odlučila je da promeni transfer politiku. U buduće se koristiti model Seku Sanoga. To znači da će se domaći igrači kupovati, dok će strance dovoditi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom preče kupovine. Tako će godinu dana moći da se uvere u kvalitet stranog pojačanja.

Želja je da se izbegne situacija kao što je bila pre svega sa Radživom Van la Parom, Hoseom Kanjasom i Žanderom. Takođe, šansu na ‘kašičicu’ dobijaju Tomane i Mateo Garsija, dok su standardni samo starosedeoci El Fardu Ben i Ričmond Boaći.

Leto se bliži, kao i nova sezona, koja će se najverovatnije spojiti sa ovom koja je u prekidu zbog korona virusa.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Najjača konstatacija u tekstu je da su poznati “kapitalci” Ben i Boaći standardni prvotimci! Ta dva “kapitalca” već duže pokušavaju da odu iz Zvezde ali ih niko živi u svetu ne traži. Eto, koliko su dobra ova dva “kapitalca”! Oni čak ne mogu otići ni u S.Arabiju. Vijetnam, drugu ligu Kipra ili u Moldaviju! Možda će ove činjenice nekada shvatiti ovi falš stručnjaci koji vode Zvezdu! Koliko se razumeju u svoj posao Terzić I Mrkela najbolje pokazujev podatak da su “kapitalce” dovodile bez prethodne provere, na osnovu SMS poruka ili kazivanja onog nepomena Milojevića. Milojević je prošle godine insistirao da dođu Kanjas, Žander, Garsija I Tomane, jer ih je navodno gledao. Kakvi “kapitalci”, takav i trener Milojević!

    0
    0
    Odgovori
  2. “Vuk dlaku menja, ali ćud nikada”! Ne verujem da je došlo do zaokreta u kadrovskoj politici Zvezde, jer sa veleumovima koji vode Zvezdu, morate biti vrlo oprezni! Najbolji primer je Joveljić, za koga je Terzić mesec dana pre njegove prodaje, u izjavama za medije svečano i tužno izjavio da je Joveljić dugoročno rešenje za Zvezdu! Kakvi foliranti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter