2
Domaći fudbal

FOTO: FK Krasnodar

RISTIĆ ZA HS O NEPRIZNATOM GOLU PROTIV ZVEZDE: Drago mi je da nije priznat, nisam se bunio! Krenulo me, ali sad ovo čudo…

Objavljeno: 25.03.20 u 21:00

‘Ako nemaš papir kazna je 200 evra, a očekujemo da nastavimo sezonu i zajedno sa Le Talekom prepričavamo uspehe Zvezde’, kaže prvotimac Monpeljea.

U Francuskoj pokušavaju da bez panike i samoizolacijom kod kuće uspeju za nekoliko nedelja da se vrate na normalan kolosek u života. U doba korona virusa mere poštuje prvotimac Monpeljea, Mihailo Ristić vreme provodi sa bratom Nemanjom.

– Došao je za mene u pravom trenutku da ne budem sam, tako da se takmičimo u fudbalu na kompjuteru. Za sada je trka otvorena, a videćemo krajnji ishod. I u pauzi razvijam takmičarski duh, mada uglavnom prepodne se bavim profesionalinim obavezama. Šalju nam treninge sa vežbama – kaže Ristić za HotSport.

Nema policijskog časa mada su građani veoma oprezni.

– Za izlazak iz kuće moraš da imaš papir na kome zaokružiš, gde si krenuo. Ako usledi kontrola, a nemaš aktuelnu dozvolu onda je neizbžna kazna od 200 evra uz povratak kući.

Gužve u marketima i apotekama su prestale.

– Čini mi se da je panika manja, a vidim kada odem da istrčim nekoliko krugova. Kamp je zatvoren, čekamo okupljanje uskoro, mada je neka realnost polovina aprila. Ipak, nije lako napraviti pravu procene mada su na vreme povlačeni potezi.

Treća misija u inostranstvu se posrećila momku iz Bijeljine.

– U Krasnodaru je bilo dobrih stvari, a onda Sparta gde nisam dobio priliku za bolji učinak. I onda u Monpeljeu krene uspon, odradio sam ove sezone 21 meč i kada je trebalo da nastavim napred desi se ovo „čudo“.

Pamti se detalj iz meča u dresu Krasnodara kada je Ristić savladao Borjana, ali sudija nije pokazao na centar.

– Filmska priča koja je bila početak istorijskog rezultata moje Crvene zvezde. Drago mi je da nije priznat, nisam se bunio, niti bi. To je moj klub i drago mi je zbog uspeha.

Za proleće u Ligi Evrope zaslužan je sadašnji saigrač Le Talek.

– Nosili smo zajedno crveno-beli dres, a sad Monpeljea. Mnogo mi je pomogao da se ovde uklopim i njemu je drago što je naš beogradski gigant na mestu koje mu pripada. Ostavio je dobar trag za dve i po godine, pa se vratio kući.

Na kraju Ristić ima ulogu po levoj strani, a nekada bude i bek.

– Sve za potrebe tima. Upisao sam par asistencija, a jedna od želja je da budem član najbolje selekcije Srbije. Volim da nosim dres svoje zemlje. Na meni je da igram na visokom nivou, pa će uslediti i taj poziv – zaključio je Ristić u razgovoru za HotSport.

FOTO: FC Krasnodar

0
0

2 Komentara

  1. Pravi „sportista“,izdanak „poštenog“ Terzića ,koji će se čuditi kad ga otpuste iz kluba kao nelojalnog onom ko ga hlebom hrani!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter