5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga /Mornar /Media Pro

LUKOVIĆ: Sklonili su me iz Partizana, a volim ga najviše na svetu i uvek bih se vratio!

Objavljeno: 25.03.20 u 09:26

Dok se u javnosti vode debate oko toga šta će biti sa srpskom i balkanskom košarkom, veliki broj klubova i sportista predlaže da se prvoplasiranom timu dodeli titula.

Jedan od njih je Uroš Luković koji je ranije u karijeri nosio dres Partizana, talentovani centar je u razgovoru za ‘Večernje novosti‘ istakao da crno-belima treba dodeliti titulu ako se ne bude nastavila košarkaška sezona.

URNEBESNI UROŠ LUKOVIĆ: Ceca me pitala da se slikamo, morao sam da je ispoštujem, iako je crveno-bela! (VIDEO)

Ako ne bude moglo normalno da se nastavi, onda je fer da titula pripadne Partizanu, koji je zaslužio da bude prvi i da obezbedi Evroligu – objašnjava Luković.

IGRAČI VAN TERENA – UROŠ LUKOVIĆ: Na Jamahi lakše podnosim gužve po Beogradu

Luković je još jednom istakao svoju veliku ljubav ka Partizanu, takođe smatra da su ga se crno-beli olako rešili.

Priznajem da volim Partizan od prvog dana života. Moj otac Ljubisav je bio pomoćni trener Dušku Vujoševiću, verovatno je od njega prešla ta ljubav na mene, brata i sestru, baš kao i ljubav ka košarci. Vratio bih se da me pozovu, to je jače od svega. Bio sam tu u sezoni 2016-2017, imao ugovor na dve godine, ali su mi preko leta rekli da nema mesta više za mene. Baš me je to tad pogodilo. Prešao sam u Mornar i možda odigrao najbolju utakmicu u karijeri za pobedu protiv Partizana. Mislim da su shvatili da su pogrešili što su me precrtali – poručio je Luković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada je Napoli sa Maradonom osvojio Skudeto u sezoni 86-87,na groblju je osvanuo transparent ‘Mrtvi,ne znate šta propuštate’! #Napoli #Maradona #ENonSannoCheSeSoPerso

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: ABA liga /Mornar / Media Pro

0
0

5 Komentara

  1. ne vredaj ovco, covek je bolji od 8o% takvih kao sto si ti. ima karakter, viziju i stil, a ti eto ti opanke i vile ii tovari djubre. kos kakva lakrdija

    0
    0
    Odgovori
  2. mozli, lukovic i jos jean dobar centar amer, plus mali iz mege simonovic, i centarska linija za ligu evrope kao bombona. krilni centri danilo nikolic, novica i plus doar dobar amer. krila lucic i micov. na poziciji beka sutera pejdz, angola i gagi. na pleju volden, jaramaz i peri iz mege. nebi ova varijanta bila preskupa, a mislim da bi trinkic od njih stvorio tim koji bi mnoge u ligi evrope pobedjivao sa realnim izgledima i za fajnal-for.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter