0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

‘PAKAO’ PROŠAO: Prvi čovek Olimpijakosa i Notingema pobedio koronu!

Objavljeno: 24.03.20 u 14:13

Prvi čovek Olimpijakosa i Notingem Foresta Evangelos Marinakis ozdravio je i sada govori o zloglasnom korona virusu.

Bogati grčki borodovlasnik pobedio je korona virus. Marinakis je bio jedan od prvih zaraženih u Evropi. Sada je ozdravio i oglasio se putem saopštenja na sajtu Olimpijakosa:

– Nakon što su prošle dve nedelje, u kojima sam poštovao mere doktora, urađen mi je novi test na korona virus i on je negativan. Bio sam u kući, čitao, komunicirao sa prijateljima, gledao televiziju, slušao muziku i tražio po internetu šta se dešava u ostatku sveta. Shvatio sam koliko je naša planeta dragocena – napisao je Marinakis.

Grk se potom zahvalio dokotrima koji su mu pomogli prethodne dve nedelje.

– Osećam da sam dužan da se zahvalim lekarima i medicinskom osoblju, herojima u zelenim mantilima, koji su danonoćno radili. Hvala i mojim znanim i neznani prijateljima na rečima podrške. U ovoj delikatnoj situaciji želeo bih da vam poručim da ostanak u kući znači čuvanje sebe i svojih bližnjih. To je najbolja zaštita i zato moramo koordinirati sa lekarima i biti dsciplinovani, po propisanim merama – napisao je vlasnik Olimpijakosa.

Igrači Olimpijakosa i Notingem Foresta su testirani na korna virus, ali srećom niko nije zaražen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter