5
Evrokup

FOTO: Twitter/Screnshoot

DAN ‘D’ ZA KOŠARKU: Evroliga i Evrokup neće biti nastavljeni 11. aprila, evo šta sledi…

Objavljeno: 24.03.20 u 12:40

Prva odluka Evrolige i Evrokupa bila je da se takmičenja suspenduju do 11. aprila, ali pandemija korona virusa ne jenjava.

Dvorane i parketi su i dalje prazni. Pojedini klubovi polako pale motore, iako je poruka zdravstvenog sistema da se još sačeka. Evroliga i Evrokup su svoja takmičenja suspendovali do 11. aprila, ali je sada jasno da se ni tada neće igrati košarka.

Dan ‘D’ biće sreda kada će čelnici Evrolige i Evrokupa razgovarati sa klubovima putem video konferencije. Iako je pandemija korona virusa u jeku pojedini klubovi žele da se sezona završi po ubrzanom tempu. To bi moglo da znači da se odigra preostalih šest kola i da se F-4 možda proširi na F-8.

Veći problem je taj što je većina ekipa pustila Amerikance da se vrate kućama i ako krenu nazad morali bi 14 dana u izolaciju. Podsetimo, Crvena zvezda je svoje strance pustila da se vrate u domovinu.

0
0

5 Komentara

  1. Nema ništa od nastavka sezone, pitanje je da li će na vreme moći da počne sledeća jer ovo će da traje do 6 meseci. Ne može se igrati u 2-3 države, mora kod svih da bude redovno stanje.
    A da Partizan osvojio ove sezone 5 prstena :)))

    0
    0
    Odgovori
  2. Prica se o el i ek ali vi vidite samo zvezdu tim koji je najgori moguci i kome amerikanci za el netrebaju niti ce ista igrati u el ove godine. Alii Partizan koji je prvi u ek i koji ce igrati i dalje niko nespominje. Licemeri

    0
    0
    Odgovori
  3. Crv Zvez. pustila. Pa SKORO
    svi pustili. Ostao samo onaj
    KOJI nije mogao DA ode.
    Kakav nastavak. Samo
    trenutna stanja na TABELI,
    pa da se vidi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter