0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠTIMAC SE PONOVO OGLASIO: Nešto dobro izrodilo se iz ovoga, svim izloženima velika zahvalnost!

Objavljeno: 23.03.20 u 16:24

Većina Košarkaša Crvene zvezde mts nakon proglašenja vanrednog stanja nadležnih organa na teritoriji Republike izazvanog pandemijom virusa COVID 19, nalazi se u svojim domovima sa svojim porodicama.

Situacija koja je paralisala ceo svet i virus koji odnosi na hiljade žrtava, paralisao je celokupan sport. Odlukom kluba sve aktivnosti KK Crvena zvezda  obustavljene su do daljeg i dolaska nekih boljih vremena, sada je prioritet svih ostanak u domovima i očuvanje ljudskih života.

SNAŽNA PORUKA: Vladimir Štimac apelovao na sve u Srbiji

Svi stranci, izuzev Majkla Odža, otputovali su svojim kućama, domaći igrači su u Republici Srbiji. Centar Vladimir Štimac u ovim danima radi praktično sve što i ostali našu sugrađani u zemljaci:

– U ovoj izuzetno lošoj situaciji, pronašao sam i nešto dobro, a to je da provedem više vremena sa decom i porodicom. Zajedno smo svi na okupu, kod kuće smo i pružam im maksimalnu pažnju u želji da nadoknadim propušteno vreme na brojnim treninzima, utakmicama i putovanjima. Imam i kućnih poslova za koje nije bilo vremena, bavim se i kućnim ljubimcima koje izvodim koliko je to moguće I koliko naše dvorište to dozvoljava. Sve nam je svedeno na dvorište i kuću jer pokušavam da ostanem maksimalno disciplinovan pre svega zbog dece. Na neki način prija što sam kod kuće sa najbližima sa porodicom, ali bih voleo verujem kao I svi da sve ovo što pre prođe i da se svi vratimo normalnom životu – istakao je Štimac.

Virusom Korona je pogođen ceo svet. Sve pore društva, stalo je bukvalno sve, a ovu situaciju koja je izuzetno teška, niko nije video ‘iza ugla’:

Zatekla nas je situacija. Limitirani smo jer ne možemo da koristimo ni hale ni teretane jer su to zapravo najrzičnija mesta. Pokušaću u narednim danima da u kući postavim nekoliko sprava za vežbanje i daću sve od sebe da ostanem u formi. To je moja preporuka i drugim ljudima, onima koji su u mogućnosti, da se koliko je to moguće fizički aktiviraju jer pod jedan svi moramo da se pridržavamo instrukcija koje smo dobili kako bi sačuvali zdravlje svih nas – poručio je Zvezdin košarkaš.

Poruka za kraj centra Crvene zvezde je bila jednostavna I vrlo jasna.

Preporučio bih svima, zamolio bih sve da ostanu kod kuće jer je to očigledno jedini način da sačuvamo naše najvoljenije, a pogotovo naše najstarije, zapravo kada pogledate, sve nas! Pokušajte da i ovoj situaciji izvučete nešto dobro za sebe i ljude oko sebe. Istovremeno, velika zahvalnost lekarima, medicinskim osobljima, sestrama, ljudima koji rade u radnjama, prodavnicama, komunalnim službama, svima koji su izloženi, koji rade danonoćno kako bi naša zemlja mogla da funkcioniše. Hvala im od srca – poručio je košarkaš crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter