0
Evropske lige

FOTO: Instagram / fudbalskisavezsrbije

OTVORENA TRKA: Dva ljuta gradska rivala bore se za golmana Srbije

Objavljeno: 23.03.20 u 11:59

Interesovanje postoji od pre nekoliko meseci, a priča treba da bude otvorena u narednom periodu

Drugu sezonu Marko Dmitrović je jedan od najboljih golmana u Španiji. Prvi čuvar mreže Srbije doprinosi uspesima Eibara, koji je donekle uspeo da „pobegne“ u mirnije vide i ako se sezona nastavi neće imati vecih problema da opstanu u eliti. U doba korona virusa naš čuvar mreže se našao u „klinču“ dva ljuta rivala iz Andaluzije. Sevilja i Betis su ušli u otvorenu trku da tokom leta od Eibara otkupe Dmitrovića.

FOTO: Instagram / fudbalskisavezsrbije

Interesovanje postoji od pre nekoliko meseci, a priča o uslovima i kupovini trebalo bi da bude otvorena u narednom periodu. Bivši golman Crvene zvezde karijeru je gradio u Ujpeštu, Čarltonu i Alkonkoronu, odakle je došao u Eibar za koji je ove sezone upisao 26 utakmica, a na sedam mečeva Primere uspeo je da ne primi pogodak. U dresu „orlova“ ima 13 nastupa, a za mladu selekciju Srbije stajao je na golu 15 puta i učestvovao na šampionatu Evrope u Poljskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter