0
Evropske lige

OGLASIO SE MALDINI: Zbog vas smo ponosni smo što smo Italijani – Hvala doktorima, sestrama…

Objavljeno: 23.03.20 u 22:28

Nekoliko dana nakon što je obelodanjeno da je legendarni Paolo Maldini, zajedno sa sinom Danijelom oboleo od koronavirusa, legendarni fudbaler obratio se fanovima.

Legendarni fudbaler Milana istakao je da se on i njegov sin osećaju dobro, a ovu poruku preko društvenih mreža preneo je navijačima putem Instagrama.

NOVE LOŠE VESTI: Legendarni fudbaler Milana i njegov sin zaraženi korona virusom!

Maldini je zahvalio doktorima, sestrama, civilnoj zaštiti i policijskim službenicima, a posebno navijačima na porukama podrške koje je dobijao u velikoj meri.

Ćao svima, želeo sam da vam se zahvalim za sve poruke podrške i ljubav koju ste poslali meni i mom sinu. Dobro smo, izborili smo se sa virusom za oko nedelju dana. Hvala na još jednom na svim porukama. Želeo bih da zahvalim svim doktorima, sestrama, medicinskim radnicima, civilnoj zaštiti, policiji, hvala svima koji se suočavaju sa ovom vanrednom situacijom i pokazuju profesionalnost i veliku dozu hrabrosti. Zbog vas smo ponosni što smo Italijani – napisao je Maldini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Paolo Maldini (@paolomaldini) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter