0
Evropske lige

UDARNA VEST IZ BARSELONE: Pike i Mesi rekli ‘DA’!

Objavljeno: 22.03.20 u 17:32

Fudbalska vest dana u Španiji dolazi iz Barselone gde je uprava kluba uspela da postigne dogovor sa fudbalerima u doba korone.

Korona virus razneo je svetski fudbal, klubovi su u ozbiljnim minusima, ali bi iz pandemije Barselona mogla da izađe samo ‘ranjena’. Naime, evropski klubovi nemaju prihode od prodaje ulaznica, TV prava i navijačkih rekvizita, a plate igrača moraju da se uplaćuju. Tako su mnogi zamolili fudbalere da im se smanje plate.

Prvi čovek Barselone Hosep Marija Bartomeu zamolio je igrače da im se u toku pandemije korona virusa smanje plate. Napravljen je sastanak sa liderima ekipe Lionelom Mesijem i Đerarom Pikeom i oni su ispred saigrača prihvatili smanjenje primanja.

Nije poznato za koliko će plate fudbalera Barselone biti manje tokom krize. U utorak će Evropska asocijacija klubova imati sastanak na ovu temu putem video konferencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter