0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

MUDRINSKI ZA HS: Izolacija – Isto je kao i pripreme, samo nema napolje! Vidim da je Zemljotres pogodio Zagreb…

Objavljeno: 22.03.20 u 11:19

Poštujem odluku za izolaciju od dve nedelje, imam provere, a posle sledi povratak klupskim obavezama 4. aprila – ističe napadač Gorice.

Trenirao je do srede Ognjen Mudrinski, a zatim se iz Zagreba vratio kući i naložena mu je izolacija u stanu od dve nedelje, koju poštuje igrač Jagelonije na pozajmici u hrvatskom prvoligašu.

Dani su ‘dugi’, ali se golgeter uz društvo devojke potpuno prilagodio novim uslovima zbog koronavirusa.

ČUKA OSTALA BEZ NAJBOLJEG NAPADAČA: Mudrinski ima novi klub, blizu odlaska je i Bogosavac!

Dva dana pre nas i u Hrvatskoj je sve ‘zaključano’ i svi očekujemo da je povučen pravi potez. Tamo smo trenirali po grupama sve do skoro, a zatim smo dobili slobodno. Vidim da je jutros zemljotres potresao Zagreb i da ima štete. Nadam se da nema većih posledica i da će se problemi uspešno rešiti. – počinje Mudrinski.

Na ulasku u Srbiju određen mu je obavezni karantin od dve nedelje.

– Slično je kao pripreme, samo nema napolje. Nekako se navikneš, vremena ima na pretek, ali pravila poštujem. Ima i kontrola nadležnih, tako da ‘guram’, a što se mora nije teško. Mere su osmišljene kako bi sve ovo brže prošlo – dodaje Mudrinski.

Golgeter je u kontaktu sa nekadašnjim saigračima.

– Većina je u sličnoj situaciji. Čini mi se da je Bogosavac u Groznom za sada slobodan, radi u teretani da zaleči povredu lože. Ostali, većina njih su kod kuće u samoizolaciji, čekaju nove obaveze uz treninge u kućnim uslovima – dodaje Ognjen

Od kluba je bivši napadač Crvene zvezde dobio instrukcije za kućni rad tokom vanrednih uslova.

– Od sutra imamo program vežbi. Dali su nam četiri slobodna dana, a rad će prijati da možemo posle malo lakše da uđemo u ritam. Iz kluba su saopštili da okupljanje sledi 4. aprila, potom nas čekaju pripreme od mesec dana – poručio je napadač.

NOVE LOŠE VESTI: Legendarni fudbaler Milana i njegov sin zaraženi korona virusom!

Očekuje se nastavak sezone.

Neki stav je da se krene prvog vikenda maja i da se završi polovinom juna. Tako će letnji odmor trajati sedam dana, a kada se baviš fudbalom pravo opuštanje je kada se završi karijera – rekao je Mudrinski.

Nakon epizode u Hrvatskoj Mudrinski se vraća u Poljsku.

Imam ugovor sa Jagelonijom, a sada su neki dalji planovi daleko, samo da ovo prođe i da nastavimo u normalnim uslovima život – zaključio je razgovor za HotSport Ognjen Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter