3
Lifestyle

FAIRY QUEEN: Zavrti i kreni  sa Meridianom u najlepšu čaroliju.

Objavljeno: 22.03.20 u 10:56

Za sve one koji žele da se prepuste čaroliji i krenu u pustolovinu sa kraljicom vila, Meridianbet je pripremio sjajnu slot igru.

Igra se odvija u čarobnoj šumi, koja će vam nesumnjivo pružite osećaj da ste zaista tamo i imaćete priliku da uživate u fenomenalnoj zabavi i da ostvarite visoku zaradu.

Slot igra ima deset besplatnih linija i pet rilova, a možete dobiti i pet džoker kraljica, koje će zameniti sve znakove i ujedno značajno uvećati vaš dobitak. U čarobnoj šumi, u igri sa 10 isplatnih linija i 5 rilova, možete dobiti 5 dzoker kraljice koje će zameniti sve znakove i značajno uvećati dobitak. Kraljica dodeljuje i bonuse u vidu rasejanih vilinskih lampica, sa trenutnim dobicima i dobicima u besplatnim igrama. Tri vilinske lampice na bilo kom mestu donose 10 besplatnih spinova. Na svakom besplatnom spinu jedan od simbola se bira nasumično. Taj simbol će u početku napuniti dva ili tri rila a ako se ti simboli pojave i u ostalim rilovima značajno će uvećati vaš dobitak. 

Dok uživate u igri naići ćete i na mnogo misterioznih stvorenja, poput čudovišta iz zelenog drveta, ružičastih zmajeva, magičnih cvetova i gljiva koje donose neverovatne dobitke. Fairy queen je slot sa visokim RTP-om dobitka od 95,09% i maximalnim ulogom od 1000 po liniji i jackpotom koji množi ulog sa 36000. 

Nema čekanja, zaigraj slot igru i pokreni zabavu! 

0
0

3 Komentara

  1. Napokon je ubacena ova igrica, cuo sam dosta za nju ..Koliko mogu da primetim ima dosta dobitnih linija u Fairy Queen, samo takve i trazim po Meridianu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter