3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

ZADAR PORUČIO: Dajte titulu Partizanu, ali…

Objavljeno: 21.03.20 u 13:10

Hoće li se ABA liga privesti kraju još uvek je pod znakom pitanja, a klubovi polako daju odrđene predloge.

Prva se oglasila Igokea koja je jasno istakla da novi šampion treba da bude Partizan, a da Zadar ispadne iz ABA lige. Po pismu tima iz Aleksandrovca oglasili su se Zadrani, delimično se slažu, ali samo delimično.

– Mislim da bi u ABA ligi najbolje bilo ostaviti postojeće stanje. Samo nemoj da kažnjavamo Zadar. Mislimo da bi prava odluka bila da se liga proširi na 14 klubova, pa neka sledeće sezone ispadnu tri. islim da ne bi trebalo da ispadnemo iz lige bez da iko uvaži pretpostavku kako smo u poslednjoj utakmici mogli da pobedimo Crvenu zvezdu. Nisam ni za tu opciju da bi zbog postojećeg stanja trebalo neko da se ‘zakine’, konkretno Borac ( Čačak) i Split, koji drže prve dve pozicije u ABA 2 ligi – istakao je za ‘Slobodnu Dalmaciju’ direktor Zadra, Željko Žilavec.

Videćemo kakvu će odluku doneti regionalno takmičenje narednih dana…

FOTO: ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

0
0

3 Komentara

  1. predlog je ispravan i jedino pravo resenje … ALI … covic i ljudi u i oko FMPcz ce sve uraditi … da se kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan ospori i titula bilo kome dodeli ( moze i FMP … ), koju ce zuc ce da proliju ako kk partizan bude prvak … ogromnu lovu koju ce dobijati, kao drzavni projekat … morace tesko da objasnjavaju … ma JOK salim se … sve ce biti kao pre …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter