0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

TO SU NAJSLABIJI I NAJJADNIJI LJUDI: Predsednik UFC odgovorio na kritike…

Objavljeno: 21.03.20 u 18:19

Dana Vajt je odgovorio na medijske kritike.

Organizacija UFC je jedna od poslednjih, koja je reagovala usled pandemije virusa korona i suspendovala svoje događaje.

Posebno je predsednik najveće MMA promocije u svetu privukao zbog događaja u Brazilu, koji je održan bez publike. Vajt, koji je poznat po „ispadima“, novi je imao prilikom Instagram intervjua s UFC šampionom velter kategorije, Kamaru Usmanom.

– Samo pogledajte ovo, idite na internet i potražite. Ovo nije šala, samo pogledajte, to su najmekši, najslabiji, najjadniji ljudi na svetu i pričaju o najčvršćem i najvećem sportu i organizaciji na svetu. Šta očekujete da vam kažu? UFC ima preko 350 zaposlenih, kompanija je vredna više od milijardu dolara i šta mislite od čega njeni zaposleni žive? Nismo ostavili na cedilu ni jednu jedinu osobu. Svaki borac koji se bori za mene će ove godine imati tri borbe, nastavljamo sve po rasporedu. Svi će biti plaćeni, a čim se sve ovo smiri sport se vraća na noge. Je**š ovo sr**e – poručio je Vajt.

Ljubitelji MMA sporta s velikom željom iščekivali su borbu između Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona i, koja je usled virusa korona po peti put otkazana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter