0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Belorusi, Hong Kong i Švedska, poslušajte nas!

Objavljeno: 21.03.20 u 10:15

Manevar sa utakmicama se polako sužava i izgleda da ćemo morati da „debitujemo“ sa egzotičnim takmičenjima, ali polako kreću prijateljski mečevi.

VITEBSK – GORODEJA 1 (2.30)

Samo u Evropi još odolevaju u Belorusiji, ali pored dozvole da se sezona otvori sa navijačima publike nema mnogo na stadionima, a danas domaćin juri prvu pobedu.

ISLOH – NEMEN 1 (2.00)

Duge pripreme su prošle i kreće borba za bodove, a očekivanje je da sledi težak prvi ispit za domaćina mada imaju blagu prednost u odnosu na rivala.

TAI PO – GVANŽU RF 2 (1.80)

Bivša ekipa Dragana Stojkovića ima tim, koji se takmiči u Hong Kongu, a sledi borba u Kupu i gosti su svakako favoriti i sa klupe ih predvidi bivši igrač Crvene zvezde Marko Perović, koji je par godina u klubu i Kini.

HAKEN – JONKOPINGS 3 + (1.50)

U Švedskoj još nije startovala nova sezona, ali ekipe posle dve nedelje pauze polako počinju u svojim sportskim centrima da igraju test mečeve i golovi su naša preporuka.

Ukupna kvota na tiketu je 12.42.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter