0
Evropske lige

OGLASIO SE DIBALA: Fudbaler Juventusa otkrio da li ima koronavirus

Objavljeno: 20.03.20 u 22:32

Povodom glasina da ima koronavirus fudbaler Juventusa se oglasio i razrešio je dileme.

Paolo Dibala istakao je da glasine da je oboleo od koronavirusa nisu istinite, a takođe je pozvao na odgovornost i samoizolaciju. Dosta se govorilo o tome da argentinski ima ‘Kovid-19’.

Lažne su oko toga da ja imam koronavirus. To nije slučaj, iako sam naravno u dobrovoljnoj izolaciji kao i svi drugi – napisao je Dibala na društvenim mrežama.

Fudbaler ‘stare dame’ istakao je da čeka rezultate testiranja koje bi trebalo da dobije uskoro.

– U narednih par dana ću dobiti rezultate testa. Nadam se da nemam virus, ali ako budem imao, nastaviću sa karantinom. Želim da se zahvalim doktorima i medicinskim sestrama koji rizikuju njihovo zdravlje, ali nam neverovatno svima u zemlji pomažu. Pozdravio bih sve ljude koji su izgubili svoje voljene – ističe Dibala.

Argentinac se nada da će lek biti brzo pronađen i da neće biti više zaraženih.

U Italiji se sve ovo širi jako brzo. Nadam se da će ubrzo biti rešeno. Hajde da objasnimo da ovaj virus ne treba podceniti. Ne želim da se ovo iz Italije dogodi u Argentini gde neki možda ne shvataju ozbiljnost situacije. Budite oprezni i poštujte pravila – napisao je Dibala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter