7
AdmiralBet ABA Liga

Foto: KK Crvena zvezda

NEĆE SE SVIDETI CRNO-BELIMA: Kapiten Zvezde izneo predlog kako bi mogla da se završi ABA liga

Objavljeno: 20.03.20 u 10:18

Košarkaš Branko Lazić govorio je o mogućem okončanju borbe za prsten na Jadranu.

Pandemija virusa korona stopirala je košarkaško takmičenje na Jadranu, na kolo pre kraja regularnog dela prvenstva.

Veliko je pitanje kada i kako će takmičenje biti nastavljeno, a kapiten Crvene zvezde izneo je predlog na koji način bi sezona u ABA ligi mogla da se završi.

– Tu se sada otvara pitanje kako to uraditi. Da li po sadašnjem plasmanu ili da se ova godina poništi, to ne znam i nije moje. Znam da će neko reći da ovo pričam zato što smo mi na trećem mestu, ali i da sam na prvom, mislim da je najpoštenije da se ovo poništi. Pa, da kad sve ovo prođe, od septembra krenemo od nule, da vidimo šta i kako. Ponavljam, ne kažem to zato što smo treći. I da smo mi trenutno prvi, isto bih razmišljao – rekao je za „Žurnal“ Branko Lazić.

Pre nego što je takmičenje suspenodvano, Crvena zvezda se nalazila na trećoj poziciji, a skoro izvesno je bilo ad bi u polufinalu plej-ofa ABA lige došlo do reprize prošlogodišnjeg finala, gde su se susreli crveno-beli i podgorička Budućnost. Podsetimo, nešto ranije s predlogom da bi titula mogla da se dodeli po sadašnjem plasmanu izašli su Partizan i trener Igokee, dok su crveno-beli i Budućnosti istakli da takav epilog ne bi bio pravedan.

0
0

7 Komentara

  1. Nema tu dalje priče oko ABA lige, Partizan je šampion i ide u EL a verovatno će i Eurokup da mu se pripiše. Tako da po 2 osnova će dobiti EL a FMP neće nikako jer je trći. Ako i daju još jednu pozivnicu za ABA daće je Budućnosti. Mada čisto sumnjam da će to uraditi.

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Laziću lepa ti je ta alibi prica sa “ I da smo prvi” . Majsore budi covek prozi ruku i priznaj poraz jer ne da niste prvi vec ste treci… A i sam znas da bi vas Buducnost izbacila iz Play Off-a. Pa je najlakse reci da se ponisti sezone i vi igrali EL. Al jedno je sigurno boli vas sto smo najbolji i to je cinjenica, a vas ubise kompleksi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva GNJIDA od coveka ovaj lazic-pasa,sa spicastom TURSKOM bradurdom,to on sta bi njemu i slicnima iz predgradja odgovaralo

    0
    0
    Odgovori
  4. A ideja je verovatno i da zvezdica ide u eL. Boze moj pa vi ste predodredjeni za EL kao najuspesniji KK u ABA ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter