0
Domaći fudbal

BRALIĆ: Još uvek ne verujem šta se dešava

Objavljeno: 20.03.20 u 16:22

Prelepo vreme napolju, ali dani u Srbiji, kao i u čitavoj Evropi i svetu, daleko su od lepog i idealnog.

Pandemija izazvana korona virusom, od koga je u Srbiji već zaraženo više od 100 osoba, zaustavila je i otkazala mnoge događaje i takmičenja, uključujući i sve fudbalske lige na starom kontinentu.

Za to vreme, fudbaleri Vojvodine trude se da poštuju preporuke koje su dobili, a među njima je i štoper Slavko Bralić (27), koji taman što se ustalio u timu crveno-belih.

Zaista niko od nas nikada nije bio u situaciji da potpuno zdrav i spreman mora na prinudnu pauzu usred sezone. Nažalost, sve je stalo i u početku sam bio jako iznenađen time, te maltene još uvek ne mogu da verujem šta se sve dešava. Međutim, moramo se prilagoditi, pa supruga i ja praktično ni ne izlazimo iz kuće – kaže Bralić.

Hrvatski internacionalac ističe da će, dokle god traje ovakvo stanje, ostati u Novom Sadu i napominje da klub i u ovakvim okolnostima maksimalno vodi brigu o svojim igračima.

Za kratko vreme, već više puta sam se uverio u to da je Vojvodina veliki klub, pa tako i sada u ovim vanrednim okolnostima. Iako ne treniramo i ne igramo utakmice, ljudi koji vode klub su ispunili sve obaveze prema nama i na tome ćemo posebno morati da im se zahvalimo i uzvratimo na terenu kada se nastavi prvenstvo. Osim toga, od stručnog štaba smo dobili jasne instrukcije kako da održavamo kondiciju tokom vanrednog stanja, samostalno i bez kontakta sa drugim ljudima – napominje Bralić.

Momak rođen u Splitu je ove zime došao u redove Vojvodine i već se potpuno prilagodio novoj sredini.

U klubu je sve sjajno, a grad je zaista prelep. Ima mnogo sadržaja različite vrste, te se i supruga i ja zaista fantastično osećamo ovde – rekao je Bralić.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter