0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube

STEFANOVIĆ: Napisano 80 krivičnih prijava, među njima i imućni sportisti, kazne do 12 godina zatvora.

Objavljeno: 19.03.20 u 09:52

Ne piše se dobro sportistima koji su se oglušili o mere Vlade Republike Srbije oko samoizolacije.

Juče je na konferenciji za medije predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla da pojedini sportisti ne poštuju mere samoizolacije.

Danas je u gostovanju na TV Prva ministar Unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović upozorio sugrađane,  da će bez obzira na status u društvu morati da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, u suprotnom će se suočiti sa zatvorskom kaznom…

– Hoću da upozorim i naše sugrađane koji su kolokvijalno’poznati’ sportisti, to što su imućni i poznati neće ih zaštiti zatvorske kazne. Uhapsićemo svakoga ko bude kršio ovu meru jer ugrožavaju zdravlje građana Srbije, uopšte nas ne zanima kako se zovu i kojim se poslom bave. Ili će poštovati ili idu u zatvor – istakao je ministar. 

Stefanović je istakao da je napisano 80 krivičnih prijava zbog nepoštovanja odluke, a među onima koji će se sa kaznom suočavati kada se za to stvore uslovi nalaze se i poznati i imućni sportisti.

Napisano je 80 krivičnih prijava, a neki od njih su i poznati i imućni sportisti. Ti ljudi odgovaraće pred našim sudovima i biće im suđeno kada bude vreme za to. neki su privedeni u policijske stanice, nekima je izrečena mera samoizolacije, a kazne su podsećam od jedne do 12 godina zatvora – rekao je Stefanović.

FOTO: Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter